Start Nu met ons het 12 weken Lifestyle Programma! Gaan wij samen de uitdaging aan? 

* alleen geldig voor de eerste 50 aanmeldingen!

  • Bespaar tot €250
  • 4x 1-op-1 training
  • 4 Persoonlijke Trainingsschema's
  • 4 Healthchecks
  • Minimaal 20x Sporten in 12 weken
  • Exclusieve online actie
Ja, ik wil starten met het 12 weken lifestyle programma!
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Start NU met het 12 weken lifestyle programma voor de 1e 50 aanmeldingen!

Laat je gegevens achter & pak het sporten (weer) op!  

Om het nieuwe jaar van 2020 goed in te gaan, hebben we het 12 weken lifestyle programma ontworpen! Gaan wij samen de uitdaging aan? Je krijgt tot wel 4x 1-op-1 Training. Daarnaast krijg je 4x Persoonlijke Trainingsschema's. Ook krijg je 4 Healthchecks. Wij zijn ervan overtuigt dat als jij minimaal 20 keer komt sporten in 12 weken, het sporten onderdeel van je levensstijl is geworden. De drempel is dan weg en het zit in je systeem. Wij zijn er natuurlijk voor je om te zorgen dat je deze levensstijl lekker vol blijft houden. Start Nu maar let op: alleen voor de 1e 50 aanmeldingen.  

Deze actie is alleen online en niet op de club mogelijk.

HealthclubNU in Heemstede

Onze sportschool is van alle gemakken voorzien. We hebben uitgebreide faciliteiten zoals een Sauna & Massages. Daarnaast kun je gebruik maken van (Kick)boksen of je inschrijven voor een van onze Groepslessen: van Bodybalance & HIIT, tot Yoga en Fit Circle! Ook bieden wij Personal Training aan: een trainer die 1-op 1 of 1-op 2 samen met jou en/of je vriend/collega/familielid aan de slag gaat. Uiteraard hebben we Fitness faciliteiten van de beste kwaliteit. Ook kun je bij de sportschool gratis parkeren.

Fit Circle bij HealthclubNU

Fit Circle biedt een training op maat aan, op deze manier behaal je je fitness resultaten in een korte tijd. Fit en Vitaal in 22 minuten. - Beginnen is simpel én kan snel - Polsband met jouw persoonlijke instellingen en resultaten - Geen kans op fouten tijdens de training, altijd onder begeleiding - Je traint altijd op de juiste intensiteit, in de juiste houding - Toestellen passen zich automatisch aan naar jou - Effectieve training in slechts 22 minuten  

Start NU met het 12 Weken lifestyle programma als je er snel bij bent!

Je kiest volledig zelf wanneer je start met sporten. Kom kennismaken met onze sportclub & ervaar HealthclubNU zelf. Van alle faciliteiten voorzien!  

 

Ja, ik wil graag gebruik maken van deze exclusieve online actie!

Zien we je snel?  

Wacht dus niet langer en vul het formulier in. Laat je gegevens achter & wij nemen contact op met alle startinformatie.